MusicBox

Do podnikov prinášame unikátne riešenie Jubox vytvorené modernými technológiami, rešpektujúce očakávania zákazníkov digitálnej éry.

Vytvorili sme revolučné riešenie prehrávania hudby výberom z telefónu zákazníka prostredníctvom Bluetooth technológie.

Umožnujeme admistráciu priamo na zariadení JukeBox, ale aj vzdialene cez webový portál.

Viac hudby, viac zábavy

Rozmýšlate ako zaujať vašich zákaníkov? Ako urobiť váš podnik jedinečný a prilákať novú skupinu zákaznikov?

Náš MusicBox predstavuje klasické zariadenie na prehrávanie hudby, známe ako JukeBox, s využitím najnovších technológií. Dodávame riadiacu elektroniku a kvalitný softvér.


Čo ponúkame?

Piesne je možné prehrávať štandardným vyberom priamo v JukeBoxe alebo z telefónu či tabletu zákazníka prostredníctvom Bluetooth.

Toto riešenie prináša mnoho výhod prevádzkovateľovi aj zákanzíkovi. Nemusíte riešiť licenčnú administratívu a poplatky. Zdrojom hudby je telefón vašich zákazníkov. Zoznam piesní je neobmedzený, kedže playlist tvoria zákazníci priamo zo svojich telefónov.

Vďaka multijazyčnosti a podpore mien je možné prevádzkovať náš MusicBox naozaj kdekoľvek.

V administrátorskom móde môžete určiť zisk prevádzkovateľa za jednu pesničku alebo za minútu hudby, ako aj mnohé ďalšie parametre.

Vďaka diaľkovému ovládaču máte vždy kontrolu nad tým čo sa práve prehráva.

Jubox sme doplnili aj o zábavnú vychytávku – koleso štastia – zaujme a poteší vašich zákazníkov. Prevdepodobnosť výhry, zoznam cien a všetky ďalšie detaily si nastavíte v administrátorskom rozhraní.


Ak sa chcete dozvedieť viac o našom MusicBoxe, nech sa páči, neváhajte nás kontaktovať.